top of page

Post X Antwerpen

IRET DEVELOPMENT

VECTRIS maakte voor IRET Development een studie van de mobiliteit van werknemers en bezoekers en de logistieke stromen op de site Post X Antwerpen Berchem. De studie gebeurde in ondersteuning van het masterplan en mogelijke faseringen ervan, onder meer via workshops met de architecten (Stefan Beel Architecten en Jaspers Eyers). Daarnaast diende de projectontwikkelaar zelf de studie te voeren naar milderende maatregelen en het bereiken van het akkoord met alle wegbeheerders en aanbieders van vervoer en dit in nauw overleg met een projectmanager van de Stad Anwerpen.

Voor dit project hielp VECTRIS mee aan:

- Mobiliteitseffecten per fase, inclusief microsimulatie (ikv MOBER)

- Impact openbaar domein tijdens werffasen

- Sitevervoersplan en monitoring - Monitoring verkeersstromen en filemeting bij ingebruikname

bottom of page